Naposledy změněno Petr Benda 2026/04/16 13:22

Od verze 13.2
změnil(a) Petr Benda
k 2026/04/16 12:52
Změnit komentář: Žádné komentáře k této verzi
Na verzi 13.3
změnil(a) Petr Benda
k 2026/04/16 12:53
Změnit komentář: Žádné komentáře k této verzi

Summary

Details

Page properties
Content
... ... @@ -12,16 +12,18 @@
12 12  
13 13  = Povolení =
14 14  
15 -Dotaz se zobrazí při 1. pokusu o komunikaci s Tritius Desktop kvůli výše uvedeným funkcím, většinou po přihlášení do Výpůjčního protokolu Tritia:
15 +Dotaz se zobrazí při 1. pokusu o komunikaci s Tritius Desktop kvůli výše uvedeným funkcím. Většinou po přihlášení do Výpůjčního protokolu Tritia:
16 16  
17 -[[image:1763035262956-256.png]]
17 +[[image:1763035262956-256.png||height="542" width="1000"]]
18 18  
19 19  = Dodatečná změna nastavení =
20 20  
21 -Uživatel může dodatečně své rozhodnutí opravit:
21 +Uživatel může dodatečně své rozhodnutí opravit v nastavení prohlížeče.
22 22  
23 -Google Chrome -> Nastavení -> Ochrana soukromí a zabezpečení -> Nastavení webu -> Zobrazit oprávnění a uložená data webů -> tritius.cz:
23 +== Google Chrome ==
24 24  
25 +Nastavení → Ochrana soukromí a zabezpečení → Nastavení webu -> Zobrazit oprávnění a uložená data webů -> tritius.cz:
26 +
25 25  Místní síť -> **Povolit**:
26 26  
27 27  Aplikace v zařízení -> **Povolit**: